zelfuitgeven

Wij ondersteunen u.

(klik op de vraag en het antwoord verschijnt)

01 Advies

Wij maken al meer dan 25 jaar boeken en kunnen u over ieder gewenst stadium van een boek adviseren.

02 Redigeren

Een van de manieren om de verkoop van uw boek te stimuleren is er voor te zorgen dat het taalkundig correct is. Het compleet redigeren van uw manuscript is als extra dienst mogelijk. Daarbij gaat het niet alleen om spelling, maar ook om interpunctie, grammatica, zinsconstructie, opbouw en logische volgorde.

03 Illustraties en foto’s

Bevat uw uit te geven boek foto's en/of illustraties? Indien nodig biedt onze studio ondersteuning in de bewerking van scherpte, toonwaarde, helderheid en contrast, kleurbalans, kleurtoon en kleurverzadiging, maatvoering en uitsnede. Foto's en/of illustraties dienen als volgt te worden aangeleverd: in rgb, 300 pix/inch, jpg, of originele foto's/illustraties (max. formaat A4).

04 Vormgeving

Boeken

U heeft veel aandacht besteed aan de voorbereiding en aan het schrijven van teksten voor uw boek. Als dit werk allemaal gedaan is verdient uw boek natuurlijk ook een professionele opmaak en afwerking. emjee uitgevers kan hierbij hulp bieden.

Proefschriften

Een jarenlange studie verdient aandacht. emjee uitgevers kan u helpen bij het realiseren van een mooie presentatie. Door bijvoorbeeld voor een professionele opmaak en/of een mooie afwerking te zorgen.

05 Promotie

Auteurs die hun werk actief promoten en zich gericht met marketing bezighouden, verkopen meer boeken. emjee kan u helpen met het opzetten van een eigen website, het plaatsen van een persbericht op uw website, het versturen van persberichten en recensie-exemplaren naar lokale media en het starten van een advertentiecampagne. Denk ook aan gratis advertentiemogelijkheden op het internet.

06 Verkoop

Auteurs die bij ons uitgeven in eigen beheer mogen rekenen op een maximale inzet van onze kant bij het verkopen van hun boek.

De boeken kunnen via onze website besteld worden. Voor de boekhandelaar bestaat ook de mogelijkheid rechtstreeks bij ons te bestellen.

07 Persberichten

Bij het plaatsen van een order verzorgen wij voor u een professioneel geschreven "betaald" persbericht bij Nieuwsbank, een interactief Nederlands persbureau. Het persbericht wordt gedistribueerd onder alle relevante redacties en freelance journalisten. De database van Nieuwsbank telt bijna 3.000 e-mailadressen. Op de website van Nieuwsbank kan het persbericht dagelijks worden geraadpleegd door meer dan 30.000 bezoekers. Gedurende een periode van drie maanden wordt het persbericht ook op onze website geplaatst.

08 Recensie-exemplaren

Wij verzorgen verzending van recensie-exemplaren naar diverse landelijke en regionale dag- en weekbladen.

09 NBD/Biblion

Bij het plaatsen van een order zenden wij twee recensie-exemplaren naar NBD/Biblion voor een beoordeling door een redacteur van de Nederlandse Bibliotheek Dienst. Bij een positieve beoordeling is het mogelijk dat uw boek wordt besteld. Een recensie wordt doorgestuurd naar alle Nederlandse bibliotheken. Iedere bibliotheek beslist zelf of men uw boek in de collectie op wil nemen. Veelal duurt dit enkele maanden. Vlaamse bibliotheken maken gebruik van de recensies die het NBD/Biblion maakt.

10 Koninklijke Bibliotheek

Wij sturen een recensie-exemplaar naar de Koninklijke Bibliotheek. Zij plaatsen uw boek met een korte beschrijving op hun website.

11 Google Books

Uw boek wordt geplaatst bij Google Books, een zoekmachine voor boeken.

12 Aandacht op onze website

Op onze website besteden wij aandacht aan uw boek in de rubrieken Wordt Verwacht en Recent Verschenen. Tevens wordt uw boek opgenomen in onze boekenwinkel.