wiehoewat

emjee uitgevers is een jonge uitgeverij, voortgekomen uit emjee | grafische vormgeving.

Marie-Jan Ousen
Na mijn studie aan de kunstacademie ben ik aan de slag gegaan als grafisch vormgever. Al lange tijd heb ik mijn eigen studio. In mijn persoonlijke ontwikkeling ben ik steeds meer geïnteresseerd geraakt in het boek. En wel in alle facetten. Dus niet allen het ontwerpen van een mooi omslag of een mooie lay-out maar ook het totale proces rondom een boek.

Haar fonds kenmerkt zich door een variatie aan uitgaven, gevoed door onderwerpen van allerlei aard die haar belangstelling hebben. Maar het liefst richt zij zich op het uitgeven van lokale geschiedenis.
De boeken komen tot stand doordat de schrijver/samensteller van een dergelijk boek de uitgeverij benadert voor een mogelijke publicatie. Mocht u een manuscript op dit gebied hebben of voor ogen staan, aarzel niet contact op te nemen.
Daarnaast komen er ook boeken tot stand op initiatief van de uitgever zelf.
Het uitgeeftraject kenmerkt zich door een persoonlijke benadering, een zorgvuldige begeleiding van de auteur(s) en een hoge kwaliteit van het eindproduct.
Naast uitgave van boeken in opdracht verzorgt emjee | grafische vormgeving de opmaak van diverse magazines, boekproducties voor andere uitgeverijen, brochures, jaarboeken en ontwikkelt zij huisstijlen.
Boeken van emjee uitgevers zijn verkrijgbaar bij boekhandels en via www.emjee.com
Wilt u op de hoogte worden gehouden van onze activiteiten stuur uw (e-mail)adres naar emjee uitgevers of kijk regelmatig naar deze website.